"Відеокатехизм Католицької Церкви" на завершення Року віри
  • Птн, 21/06/2013 - 23:44

Поширювати і пояснювати вчення Церкви, а також знайомити з красою християнської віри за допомогою сучасної мови і символів – це мета "Відеокатехизму Католицької Церкви" презентація якого вібудеться у Ватикані 28 червня. Його підготував режисер Гійон Колндрек і випустила компанія "Grossin Media Group" у співпраці з Ватиканським видавництвом. Проект містить 2500 хвилин відеоматеріалів високої якості, розділених на 70 розділів Катехизму Католицької Церкви (кожен тривалістю по 30 хвилин) і 70 сегментів Компендіуму Катехизму Католицької Церкви (кожен тривалістю по 10 хвилин). Увесь "Відеокатехизм" видадуть у чотирьох частинах.

У кожному з розділів про віру розповідатимуть звичайні люди, а також всесвітньо відомі діячі культури, науки, мистецтва, кіно, музики, спорту, світу економіки та фінансів. Вони познайомлять глядачів "Відеокатехизму" з частинами цього важливого документа і розкажуть чому вірять в Бога. Проект запланований як багатомовний.

Замовити "Відеокатехизм Католицької Церкви" можна буде з вересня 2013 р., а з'явиться він на закінчення Року Віри, в листопаді 2013 р.

За матеріалами: http://be.radiovaticana.va