Відкриті «Двері Божого Милосердя» у Духовно-відпустовому центрі отців Салезіян у с. Новосілка
  • Птн, 18/12/2015 - 12:57

Митрополит Львівський Преосвященіший Владика Ігор, згідно Булли «Misericordiae vultus» («Обличчя милосердя») Святішого Отця Папи Франциска, своїм декретом від 11 грудня 2015 року (Вих. ЛВ15/1938) поручив відкрити «Двері Божого милосердя», разом з іншими,  вже попередньо вказаними, храмами Львівської Архиєпархії УГКЦ? також і в храмі свв. Мучеників Макавейських у Духовно-відпустовому центрі УГКЦ с. Новосілка, яким опікується Салезіянське Згромадження.

За порученям Митрополита Львівського, в неділю 13 грудня, в храмі свв. Мучеників Макавейських у Духовно-відпустовому центрі с. Новосілка, був звершений «Молебний чин з нагоди відкриття Ювілейного року Божого милосердя» та відкриті «Двері Божого милосердя». Богослужіння очолив настоятель храму і адміністратор парафії свв. Мучеників Макавейських о. Андрій Платош, СДБ.
Тепер парафіяни, та паломники і прочани, які так численно прибігають до цього святого місця, благаючи в молитві про щедрі ласки, впродовж цього Ювілейного року Божого Милосердя, матимуть ще й  особливу нагоду переступити поріг «Дверей Божого Милосердя» і пережити досвід милосердя і  Божої любові, та отримати відпуст згідно визначених умов Святішим Отцем.

Святе чудотворне Джерело з якого, з Волі Божої, б’є цілюща вода, нехай зцілить всі духовні та тілесні зранення, всіх хто з вірою приходить сюди і молиться, а Пр. Богородиця прославлена в запрестольній іконі Новосілецькій, як Мати Милосердя, нехай відкриє кожному, хто з вірою прибігає, Двері Милосердя.

Отці Салезіяни запрошують всіх до Духовно-Відпустового Центру с. Новосілка.
 
Храм св. Мучеників Макавейських, де відкриті «Двері Божого Милосердя» - і де можна отримати відпуст згідно визначених умов Святішим Отцем є відкритий:
 
В будні дні: з 9.00 до 12.00 години (за винятком другої п’ятниці місяця)
В суботу і неділю та в свята: з 8.00 до 19.00
 
Розпорядок Богослужінь:
Четвер
8.00 Св. Літургія за здоров’я і всяке прошення
 
П’ятниця
8.00 Св. Літургія за здоров’я і всяке прошення (окрім другої п’ятниці місяця)
 
Субота
8.00 Св. Літургія за упокій
17.00 Вечірня
 
Неділя і свята
11.00 Св. Літургія
16.00 Молебень
 
Впродовж цього Ювілейного року, усі Всечесні отці, які б хотіли прибути з прощею із своїми парафіянами та парафіяльними групами,  до  Духовно-Відпустового Центру с. Новосілка і перейти через ювілейні «Двері Божого Милосердя», та отримати відпуст, здійснивши всі приписані Святішим Отцем умови, у нашому відпустовому храмі мають можливість посповідати своїх вірних, та відслужити св. Літургію (окрім другої п’ятниці місяця), попередньо домовившись та повідомивши настоятеля храму за телефоном:  0989596930, або ж долучитися до вище поданих богослужінь, які відбуваються в храмі. Запрошуємо всіх Преподобних отців і братів та Преподобних сестер, і усіх вірних.