Відомий американський актор Чак Норріс приїде на Міжнародну місіонерську конференцію в м.Рівне
  • Втр, 16/05/2017 - 09:46

Відомий американський актор Чак Норріс в червні 2017 р. відвідає Рівне. 24-25 червня він приїде на Міжнародну місіонерську конференцію. Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на керівника Християнської місії милосердя «Добрий самарянин» Володимира Борискевича.

Чак Норріс виступить на головному стадіоні Рівне - «Авангарді». Разом із зірковим гостем очікують прибуття ще більш, ніж трьохсот іноземних гостей.

Чак Норріс (Карлос Рей Норріс) відомий в пост-радянських країнах в першу чергу як актор голлівудських бойовиків. Але в США його знають як християнського місіонера. Чак Норріс - автор декількох книг, в яких описує свої релігійні переконання і виступає проти несправедливості, а також він став одним з перших зірок шоу-бізнесу, які підтримали заборону на одностатеві шлюби в Каліфорнії. Він веде євангелізаційний блог і розповідає в різних інтерв'ю про те, що Голлівуд знищив його віру, яку актор отримав в дитинстві від матері і проповідей Біллі Грема.

Повідомляється, що на духовне життя Норріса вплинула його нинішня дружина Джина О'келлі, яка є переконаною християнкою. Вони познайомилися на початку 90-х на знімальному майданчику.

У 1990 р. подружжя заснувало фонд «вибити наркотики з Америки», який допомагає дітям і підліткам позбутися наркозалежності.

У 2006 р. Чак і Джина увійшли до правління американської Національної ради з вивчення Біблії в середній школі (NCBCPS).

10 березня 2017 р Чаку Норрісу виповнилося 77 років.