Відомий американський актор: Я буду молитися за добрі й святі покликання до священства
  • Птн, 07/10/2016 - 10:34

У своєму онлайн-відео відомий американський актор Марк Волберґ заявив, що він молиться за покликання до священства та що він глибоко цінує ту роль, яку священики відіграли в його житті, повідомляє CNA.

Волберґ адресував своє відео в якості привітання присутнім на Національній конференції єпархіяльних директорів покликань, яка відбудеться в його рідному Бостоні.

«Я хочу, щоб ви знали про мою підтримку вашій діяльності сприянню священичим покликанням. Тому, що я хочу, щоб мої діти і прийдешні покоління теж мали добрих священиків, так як їх маю я», - звертається Волберґ до промоторів священичих покликань.

«Моя католицька віра є якорем, який підтримує мене в моєму житті. У моїх щоденних молитвах я прошу про силу, щоб бути добрим чоловіком і добрим батьком», - сказав Волберґ.

«Я був вінчаний священиком, Мої діти були охрещені священиком, Кожного разу, коли хтось з моїх родичів помирає – його ховає священик. Мої гріхи стають прощені священиком, коли я приступаю до Сповіді. Кожен раз, коли я ж на Месі, з рук священика я отримую Тіло і Кров Христові, які зміцнюють мене, щоб я міг дати свідчення своє католицької віри іншим», - свідчить про своє сприйняття священика американський актор.

«Ми католики розраховуємо на вас, що ви принесете нам добрих і святих священиків», - сказав на завершення Волберґ – «Відчувайте себе добре в моєму рідному місті цього тижня. Я буду молитися за вас і за ваш успіх. Дякую вам за все , що ви робите і нехай вас благословить Бог!».

Марк Волберґ знявся у блокбастерах «Планета мавп», «Ідеальний шторм», «Пограбування по-італійськи», «Відступники», «Макс Пейн», «Трансформери: Епоха винищення». Марк одружений і батько чотирьох дітей. Марк щодня бере участь в Месі й відкрито свідчить про свою католицьку віру й любов до Католицької Церкви.