Відомий глобаліст-прихильник абортів став членом Папської академії наук
  • Втр, 26/10/2021 - 12:14

Папа Франциск призначив відомого промоутера глобалізму і контролю за чисельністю населення Джеффрі Сакса членом Папської академії суспільних наук.

Про це 25 жовтня повідомив прес-центр Ватикану.

Професор Джеффрі Сакс є впливовою фігурою в ООН. Він відомий як теоретик так званої стратегії сталого розвитку. Є послідовником доктрини обмеження кількості населення. У Центрі сім’ї і прав людини Сакса характеризують як виразного прихильника абортів. У книзі 2008 року «Співдружність: економіка для перенаселеної планети» науковець розглядає аборти як дешевий і ефективний спосіб позбутися «надлишкового» населення. Окрім абортів Сакс виступає за максимальне поширення контрацепції.

Впродовж останнього року Сакс з-поміж іншого відзначився критикою консервативно налаштованих публічних осіб, виступами за обмеження релігійної свободи та закликами до тісної співпраці з комуністичним Китаєм.

Попри всі ці обставини, Сакс регулярно брав участь у профільних заходах, які організовує Ватикан. У тому числі він був топ-спікером минулорічної конференції «Економіка Франциска».

Як повідомлялося раніше, у Папській академії «За життя» похвалили теолога Ганса Кюнга, який виступав за перегляд вчення про аборти.

Джерело: Політична Теологія