Викладачі, працівники та студенти Тернопільської політехніки молилися у Зарваниці
  • Пон, 29/05/2017 - 15:29

У переддень свята Вознесіння Господнього, 24 травня, викладачі, працівники та студенти Тернопільського національного технічного університету імені І. Пулюя взяли участь у прощі до Зарваниці. Паломництво відбулося з нагоди Дня університету.

«Марійський духовний центр зустрів прочан з політехніки спокоєм, впорядкованістю, красою і так необхідною нам молитвою», — розповідає організатор поїздки, керівник відділу у справах молоді та зв’язків з громадськістю Оксана Децик.

Богослужіння за добрі наміри, здоров'я родин, за майбутнє університету та України відслужив духовний капелан університету отець Ярослав Шевчук. Він висловив сподівання, що відвідування відпустового центру стане доброю традицією університетської громади.

Участь у першій університетській прощі взяли близько півсотні паломників. Учасники паломництва підкреслюють, що це був особливий день, наповнений духовними роздумами, спокоєм, добрим товариством, та сподіваються, що наступного разу до заходу долучаться ще більше колег і студентів.