Вірні просять передавати їм більше листівок у рамках акції «Молимося за тебе повсякчасно»
  • Чтв, 20/08/2015 - 17:26

Вірні Української Греко-Католицької Церкви просять передавати їм більше листівок у рамках акції «Молимося за тебе повсякчасно», присвяченої поіменній молитві за воїнів.

Як повідомив отець Андрій Дмитрик, канцлер Апостольського екзархату для українців-католиків візантійського обряду в Німеччині й Скандинавії, у своєму листі на адресу владики Богдана (Дзюраха), Секретаря Синоду Єпископів УГКЦ, що ця молитовна ініціатива має серед українських громад позитивні відгуки і велике зацікавлення. Він попросив передати для зацікавлених вірних більше таких листівок, щоб вони могли єднатися у спільній молитві за оборонців України.

Молитовна акція «Молимося за тебе повсякчасно» на підтримку українських воїнів, які сьогодні захищають Україну від агресора, в Українській Греко-Католицькій Церкві триває від травня.

Листівку можна заповнити в кожній парафії УГКЦ. У ній є загальне звернення до воїна, в якому ми йому дякуємо за його витривалість, за геройський вчинок, водночас бажаючи, аби він повертався живим і здоровим, та запевняємо його, що єднаємося з ним у молитві. У листівці є місце, де кожна людина може написати своє ім’я, аби воїн, якому потрапить до рук ця листівка, знав, що є конкретні люди, з конкретними іменами і навіть з конкретної парафії, міста, до якої належить родина, людина чи ціла спільнота, які саме за нього щоденно моляться.

«Шановний воїне, це велика честь захищати Рідну Землю. У цей непростий час наша Батьківщина дуже вас потребує. Дай вам Боже сили і здоров’я! Вам слава, слава Україні!» ‒ наприклад, такими словами звертається до українських військовослужбовців українська родина з Інгольштадта (Німеччина). Вони написані на листівці, виданій у рамках акції «Молимося за тебе повсякчасно».