Виставка католицьких ЗМІ у Південній Африці
  • Срд, 23/07/2014 - 11:23

26 липня у Південній Африці відкриється перша Виставка католицьких ЗМІ

"Прийди і розвивай свої комунікативні навички!". Під таким гаслом наступної суботи 26 липня у найбільшому південноафриканському місті Йоганнесбурзі відбудеться перша Виставка («Expo») католицьких засобів масової інформації. В організації виставки беруть участь місцева єпископська конференція та єзуїтський Інститут Йоганнесбурга. Сама ж ініціатива адресована насамперед школярам і студентам вузів, а також усім відповідальним за церковну комунікацію на парафіяльному і єпархіальному рівнях.

На сторінках єпархіального порталу повідомляється, що "в заході візьмуть участь двадцять п'ять представників католицьких мас-медіа, які поділяться своїми знаннями та досвідом, а також нададуть можливість проекспериментувати з різними способами комунікації". Представлені на виставці теми численні: від блогів до соціальних мереж, від радіо до телебачення, від новинних каналів до фоторепортажів, інтерв'ю та мобільних додатків.

День 26 липня буде розділений на дві частини: у першій половині дня учасники та відвідувачі зможуть почути чотири короткі монографічні доповіді, а в другій половині дня – взяти участь у двогодинних практичних вправах за власним вибором. Упродовж декількох тижнів після «Expo» молодь зможе брати участь у реальному комунікаційному проекті, тим самим вступаючи в контакт зі світом професійних ЗМІ.