Вийшов друком другий наклад книжки Ґабріели Кубі "Глобальна сексуальна революція: руйнування свободи в ім'я свободи"
  • Пон, 20/07/2020 - 14:49

У видавництві "Мандрівець" вийшов друком другий наклад книжки Ґабріели Кубі "ГЛОБАЛЬНА СЕКСУАЛЬНА РЕВОЛЮЦІЯ: РУЙНУВАННЯ СВОБОДИ В ІМ'Я СВОБОДИ" (у науковій редакції Петра Гусака).

Про це він повідомив на свої сторінці у Фейсбуці.

«Глобальна сексуальна революція» – так можна коротко охарактеризувати ті процеси у сферах культури й моралі, які зараз відбуваються на європейському та американському континентах. Автор прослідковує її витоки, починаючи від лівацьких ідеологій ХІХ й початку ХХ століть, через феміністичні рухи, студентські бунти і сексуальну революцію 1968 року й досьогодні. Складовою цих процесів є «ґендерний мейнстрімінг» – програма перевиховання, яку провадять із населенням уряди, керівництво ЄС та ряд ЗМІ, намагаючись нівелювати в головах громадян здатність розрізняти чоловіків і жінок та відрізняти взаємну сексуальну привабливість статей – основу про­довження людського роду – від інших форм задоволення інстинкту, руйнуючи цим інституції шлюбу і сім’ї. Зрештою, таке перевиховання має на меті усунути саму людськість: людську природу.

Книга відкриває очі на те, що зараз діється – на Заході, але вже і в Україні, які засоби вико­рис­товують перевихователі, і яких репре­сій слід очікувати тим, хто цьому проектові опирається. Ґабріела Кубі називає своїми іменами загрози для нашої сво­боди з боку анти­гуманної ідеології, що стає причиною ворожого до неї ставлення, а навіть переслідувань. Її книга допомагає усвідо­мити, що з нами станеться, якщо не захищатись.

Зацікавлені придбати примірник можуть звертатись до п. Петра Гусака.

Ціна примірника: 220 гривень.