Військові капелани благословили випускників Національної академії сухопутних військ
  • Пон, 22/06/2020 - 12:33

У суботу, 20 червня, відбувся урочиста церемонія випуску молодих лейтенантів з Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. З цієї нагоди у випускних урочистостях взяв участь Преосвященніший владика Степан (Сус), єпископ Курії Верховного архиєпископа УГКЦ. Владика Степан у своєму зверненні до курсантів пригадав молодим офіцерам, що у їхньому житті завжди будуть святкові дні але й також рутинні, і перші і другі завжди варто проводити пам’ятаючи про вічні цінності та про Бога.

" class=

" class=

В урочистих заходах також взяли участь Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов, голова ОДА Максим Козицький, міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, головнокомандувач Збройних сил України генерал-полковник Руслан Хомчак, і генерал-лейтенант начальник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

" class=

Після архиєрейського благословення Захисників України синкел у справах капеланства о. Андрій Хомишин, настоятель Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла о. Тарас Михальчук, о. Юрій Балух, о. Тарас Свищ та о. Михайло Білецький – капелани Національної академії сухопутних військ окропили військових освяченою водою. Від імені усієї капеланської спільноти Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла зичимо молодим офіцерам мужності, витривалості та справжньої радості від служіння на захисті нашого народу та його держави.

" class=

" class=

" class=

" class=