Військові ремонтники привітали дітей луганщини із святом Миколая
  • Суб, 17/12/2016 - 21:10

Напередодні свята Миколая наші земляки-золочів’яни – бійці окремого ремонтно-відновлювального полку оперативного командування «Захід» завітали з подарунками до дітей сиріт і до прийомних родин міста Сватове Луганської області. Адже Свято Миколая – улюблене свято дітей. Колективом ремонтного підрозділу було вирішено зробити щось хороше для малечі, яка попри війну і тяжкі часи вірить у чудо і чекає свята. Тому, така зустріч була організована спільно із управлінням у справах дітей та молоді Сватівської районної державної адміністрації Луганської області.

 
У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов’язків, – звернувся до присутніх військовий капелан ремонтного підрозділу о. Юрій Галабуда.
Діти! Від всього колективу військових ремонтників щиро вітаємо Вас із Днем Святого Миколая. Сердечно бажаємо Вам здоров’я, добра, радості та великої духовної благодаті. Щастя Вам, добра та злагоди! Нехай святий Миколай завітає до кожної дитини і принесе мир нашій Неньці Україні,- додав він.


Після привітань, військовослужбовці подарували дітям чудові солодки подарунки. А родині Лозенко, яка маючи своїх 3 дітей, прийняла до себе 8 дітей-сиріт військові подарували лазерний принтер, який придбали спільними зусиллями колективу.
Натомість, діти віршованими рядками та святковою виставою про святого Миколая подякували бійцям за турботу.
Годованський О.О.