Військовим передано реанімобіль від українців Іспанії та Італії
  • Втр, 24/03/2015 - 21:10

24 березня владика Михаїл Колтун, головний капелан УГКЦ, поблагословив та передав військовим автомобіль швидкої допомоги, який придбали українці з Іспанії та Італії.

Реанімобіль відправляється у зону проведення бойових дій в повній комлектації та з необхіними речами, серед яких засоби гігієни і навіть продукти харчування. Слугуватиме медично-транспортний засіб в 66-му Львівському військовому мобільному госпіталі.

Дякуючи жертводавцям, серед яких багато парафіян УГКЦ, архиєрей наголосив: «Священики і вірні є чутливими на портреби українського війська. Люди, які виїхали з України заробляють не лише на хліб насущний, бо їхнє служіння та ініціатива спрямовані до більшого: до життя українського народу, для його процвітання і добробуту. Ми дякуємо тим людям, їхнім провідникам, за старання, які сьогодні втілюються в життя нашого війська і України».

На завершення владика-капелан вручив начальнику автомобільної служби мобільного шпиталю документи на автомобіль і передав іконки з молитвами для тих, кого перевозитимуть в цьому реанімобілі.