Військовий капелан благословив лікарів, які відправляються на схід України
  • Срд, 28/05/2014 - 12:56

Вже третій місяць поспіль бригади фахівців Військово-медичного клінічного центру Західного регіону надають медичну допомогу в польових умовах у рамках антитерористичної операції.

Вчора, 27 травня, відбулася чергова ротація військових лікарів, які відправилися на схід України. Змінити своїх колег відправилися офіцери медичної служби – лікарі-хірурги, технічний і середній медичний персонал, та водії спеціального транспорту – військовослужбовці служби за контрактом.

Помолитися та благословити львів’ян прибув військовий капелан Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Курії Львівської архиєпархії УГКЦ отець Михайло Білецький. Душпастир побажав медикам Божої підтримки у сповненні їхнього служіння на сході.

Начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону полковник медичної служби Іван Гайда звернувся до медпрацівників зі словом настанови.

Медичні бригади зі Львова відбули у визначенні райони для проведення медичного забезпечення підрозділів, які виконують завдання в рамках антитерористичної операції.

Джерело: www.mil.gov.ua / www.ugcc.lviv.ua