Військовослужбовець отримав від Івано-Франківської архиєпархії тепловізор
  • Птн, 31/07/2015 - 22:32

Відомим є той факт, що людина, котра не бачить, - мало-що може зробити в цьому світі. В спокійний час, вона ще, мало-помалу, може дати собі ради, а що робити, коли не бачиш ворога, який підступно наближається?

Сьогодні вчені придумали сучасні технології, які, в бойових діях, облегшують і допомагають солдатам. Однією із таких технологій є тепловізор. Тепловізор (інфрачервона камера) - оптико-електронний прилад для візуалізації температурних полів та вимірювання температури. 

Безумовно, річ ця дуже потрібна, однак вона далеко не з дешевих. Будучи в постійному обізнані подій на зоні АТО і співпереживаючи за долю українських військових, наш Митрополит Володимир (Війтишин) благословив прот. Михайла Клапківа придбати цей дуже необхідний засіб для протистояння агресору. Тепловізор, вартістю 40000 грн, отримав військовослужбовець Денис Олег Володимирович із 43 окремого мотопіхотного батальйону. Таким добрим жестом наш Митрополит вкотре довів, що УГКЦ завжди була і буде зі своїм народом, не лише молячись за нього, але й всіляко допомагаючи йому!