Владика Дмитро Григорак прийняв участь у ювілейних святкуваннях в Люксембурзі
  • Птн, 14/10/2016 - 09:24

9 жовтня 2016 року єпископ Дмитро Григорак, ЧСВВ разом із новопризначеним ректором Івано-Франківської духовної семінарії, о. Олесем Будзяком та декількома іншими священиками із різних єпархій УГКЦ, на запрошення архієпископа Люксембургу, мнср. Жан-Клода Голлеріха, ТІ, прийняли участь в урочистостях із нагоди 350-річного ювілею Статуї Милосердя Богородиці Умиління – Заступниці держави та міста Люксембург.

У цьому святкуванні, супроводжуючи єпархіального ординарія, прийняли також участь віце-канцлер Бучацької єпархії, о. Дмитро Ненчин, та координатор єпархіальних проектів Андрій Кучеренко, який являється також членом Економічної ради нашої єпархії.

Священики та вірні Бучацької єпархії в імені свого єпископа Дмитра Григорака висловлюють щиру подяку за запрошення до вищезгаданих святкувань, а також за активну та дієву реалізацію різноманітних проектів та братерську молитовну підтримку у важкий час для нашої землі. Особлива подяка спрямовується настоятелю катедри м. Люксембург, мнср. Генрі Гамусу, котрий завжди щиро відгукується на наші потреби.

Переклад підготував бр. Володимир Грабик