Владика Дмитро освятив позашляховик для потреб добровольців
  • Чтв, 31/03/2016 - 12:13

28 березня 2016 р. Б., Владика Дмитро Григорак, ЧСВВ – Правлячий Архієрей Бучацької Єпархії УГКЦ освятив та благословив на щасливу дорогу позашляховик для потреб Української Добровольчої Армії, і невдовзі він буде доправлений до зони проведення АТО. Владиці Дмитру в часі освячення співслужив о. Дмитро Ненчин – віце-канцлер Бучацької Єпархії.

Даний позашляховик за стараннями волонтерів м. Вітербо (Італія) та ГО «Волонтери Бучаччини» вдалося транспортувати з Італії та провести належні технічні приготування.

Після освячення Владика Дмитро звернувся до присутніх представників волонтерського руху, як міста Бучача, так і міста Чорткова із словами подяки та підтримки за цю велику справу, яку вони роблять, як також особливо подякував нашим «італійським» волонтерам, які не зважаючи на велику відстань завжди пам’ятають про нужди своїх земляків.

Також варто зазначити, що вірні нашої єпархії впродовж двох останніх місяців здійснили збірку продуктів, які були передані волонтерам, для допомоги нужденним на території проведення АТО.