Владика Михаїл благословив молитовники для військовослужбовців
  • Суб, 11/11/2017 - 10:27

9 листопада у прокатедральному храмі св. свщмч. Йосафата м. Жовкви, Владика Михаїл (Колтун) спільно з священниками – працівниками єпархіальної курії, благословив нові молитовники для військовослужбовців. Усі виготовлені та благословенні молитовники  будуть розподілені для військовослужбовців: Збройних Сил, Державної прикордонної служби та Національної гвардії України.

Спонсорами виготовлення молитовників виступили керівники компанії «Акрополіс»– Євген Джура та Андрій Панечко. Тексти молитов узгоджені протосинкелом Сокальсько-Жовківської єпархії о. Володимиром Коткевичем.

«Ви приготовили молитовники для наших воїнів, які користуючись ними, зможуть отримати благословення на захист, оборону, надію та спасіння. Сьогодні закликаю Боже благословення, щоби ці молитовники стали успішною зброєю та силою яка дарує життя.

Зараз сила зброї знаходиться на задньому плані, а сила духа стоїть на передовій.І цієї сили духа ми вимолюємо в Бога для наших воїнівта спільнойого творимо усім народом.

Ви, що виготовили ці молитовники,які ми сьогодні благословляємо, дбаєте тим про внутрішнє, духовне,абикожен воїн, перебуваючи на захисті Батьківщини, був озброєнний духовно. ХайБоже благословення перебуваєз усіма, хто буде тримати цей молитовник у своїх руках і заносити молитви.

Хай Господь також благословить і Вам, що задумали цей план захисту, оборони та перемоги. Хай Господь благословить всіх, до кого прийде Ваша праця, старання та молитва, і хай проявить свою милість для нас та нашої Батьківщини, щоб ми могли, сприйнявши це благословення, воздати Господеві славу, за те, що Він учинив для нас», сказав у своєму слові Преосвященний Владика Михаїл.