Владика Василій (Івасюк) благословив учасників районного фестивалю творчості для дітей з обмеженими можливостями “Повір у себе”
  • Птн, 29/05/2015 - 11:17

27 травня у с. Нижній Вербіж, що поруч Коломиї, провели районний фестиваль творчості для дітей з обмеженими можливостями “Повір у себе”.  На свято особливої дитячої творчості прибув також владика Василій (Івасюк), єпископ Коломийсько-Чернівецький УГКЦ. Архієрей благословив дітей з функціональними обмеженнями і всіх присутніх, а також запевнив у своїх молитвах.

У святковій програмі була представлена виставка творчих робіт юних митців, благодійний аукціон і святковий концерт. Фестиваль підготував та провів Коломийський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На фестиваль прибули теж керівники району, зокрема голова Коломийської РДА Любомир Глушков, голова районної ради Богдан Болюк, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марія Козловська.

Присутні були вражені винятковою дитячою творчістю та безпосередністю. Учасники фестивалю були відзначені цінними подарунками.

На благодійному аукціоні було представлено 28 творчих лотів. Отримані кошти передали авторам робіт.