Владика Венедикт відвідав парафію Блаженного Миколая Чернецького
  • Пон, 14/03/2016 - 14:39

У Сиропусну неділю, 13 березня 2015 року, Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії звершив пастирський візит до парафії Блаженного Миколая Чернецького (м. Золочів, вул. Шашкевича, 92).
 
З проханням про архієрейське благословення та відкритими серцями зустрічали єпископа парафіяльна спільнота із о. Михайлом Сукмановським.
 
«Запитати себе відкрито, як ми кажемо – прямо в лице: чи я дійсно довіряю Богові? Чи я покладаюсь на Нього? Чи я певний, що у Богга немає речей не можливих? Бо із цього починається життя християнина, саме через то, ті особи, котрих ми називаємо святими – ставали святі. Вони довіряли Богові не зважаючи на обставини життя, не зважаючи на то, який вони мали характер, а ще більше, не зважаючи на то, яке було їхнє минуле…але вони були свідомі того, що вони мають налагоджувати свої стосунки із Богом у цю мить свого життя»  – підкреслив у своїй проповіді архиєрей.
 
Зазначимо, що владика Венедикт звершив БожественнуЛітургію та виголосив проповідь. Завершився пастирський візит єпископа словами вдячності вірних, молитвою «Боже великий єдиний» та спільною світлиною.