Владика Венедикт здійснив візит до Львівської духовної семінарії Святого Духа
  • Чтв, 20/03/2014 - 13:01

19 березня 2014 року Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівський, завітав до Львівської духовної семінарії на спільну молитву.
 

Владика очолив Літургію Напередосвячених Дарів. У своєму слові єпископ наголосив на важливості усвідомлення невимовної щедрісті Бога, який не втомлюється повсякчас обдаровувати дарами.  Саме цю застанову владика назвав початком покаяння. «Бо якщо зауважимо пильніше, що Бог робив та робить, скільки дібр Бог нам дав, скільки всього послав, нам захочеться каятися, захочеться плакати і перепросити Бога», – сказав проповідник. Насамкінець владика Венедикт закликав кожного молільника під час щоденного іспиту сумління відкрити незлічені багатства Господа, якими він наділяє кожного, для того, щоб відкрити істинну глибину покаяння, яке виходить із сокрушенного серця, перетворюючи його «із кам’яного на тілесне».
 

Після завершення Богослужіння о. Ігор Червінський, віце-ректор семінарії, висловив слова подяки, запевнивши владику у постійних молитвах та побажавши йому благословенного часу посту.
 

Джерело: Медіа-центр ЛДС/www.ugcc.lviv.ua