Владика Володимир: «Бог не має рук, але ми є Його руками у світі»
  • Втр, 24/05/2016 - 09:21

На цьому наголосив у Неділю Розслабленого, 22 травня 2016 року, Преосвященний владика Володимир, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії підчас Божественної Літургії в Архикатедральному Соборі святого Юрія (м. Львів, пл. св. Юра, 5).
 
«Дякуємо Богові за всіх людей, яких ми зустріли на життєвій дорозі. Вони нас без сумніву чогось навчили, також покори і терпеливості. Будьмо вдячні за людей, яким так залежить, щоб ми зустріли Бога, Його пізнали, Його любили і Йому служили. Ми маємо собі помагати на дорозі до неба. Сьогодні ти підтримуєш мене, а завтра ролі можуть помінятися. Бог не має рук, але ми є Його руками у світі» – підкреслив владика Володимр у своїй проповіді. Архиєрей, також, звернувся до присутніх членів і керівництва католицької організації «Лицарі Колумба»: «Бажаю тут присутнім Лицарям Колумба бути руками, устами, очима і ногами Бога у світі».
 
Додамо, що владика Володимир звершив Архиєрейську Божественну Літургію та виголосив проповідь. По завершенні молитви Єпископ-помічник Львівської архиєпархії уділив усім присутнім архієрейське благословення та було зроблено спільну світлину із членами католицької організації «Лицарі Колумба».