Владика Володимир (Груца) зустрівся із медичними працівниками
  • Срд, 08/11/2017 - 10:50

В понеділок, 6 листопада 2017 року, Преосвященний владика Володимир, Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії, відновив зустрічі з медичними працівниками, які відбуваються кожного першого понеділка місяця.

Зустріч розпочалася з проповіді для медичних працівників та всіх присутніх, в якій владика наголосив на важливості проявляти милосердя та любов щодо недужих, як це зробив для свого слуги римський сотник. Також владика Володимир зауважив, що кожний з нас буває недужим та потребує турботи, милосердя та опіки для своїх ближніх. Після цього настав час роздумів у тиші, а опісля відбувся молебень до священномученика Миколая Чарнецького та уділено благословення.

Такі зустрічі будуть відбуватись кожного першого понеділка місяця. Запрошуємо всіх медичних працівників та усіх бажаючих на наступну зустріч, яка відбудеться в п’ятницю, 4 грудня в церкві свщмч.Йосафата на вул. Замарстинівська 134. Зустріч розпочнеться із Божественної Літургії о 18:00. Також переглянути пряму трансляцію цієї зустрічі можете на сайті церкви.