Владика Володимир відвідав монастир та парафію у м. Тернополі
  • Пон, 29/08/2016 - 20:42

У день храмового празника, 28 серпня 2016 року, Преосвященний владика Володимир, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії відвідав монастир Чин Найсвятішого Ізбавителя та парафію Успенння Пресвятої Богородиці (м. Тернопіль), де звершив Божественну Літургію і виголосив проповідь.
 
З проханням про архиєрейське благословення, щирими привітаннями та відкритими серцями зустрічали єпископа парафіяльна спільнота із о. Іван, адміністратором парафії та ігуменом монастиря.
 
У своїй проповіді владика Володимир звернув увагу вірних на важливість святкування свята Успення Пресвятої Богородиці, а саме події смерті Матері Божої і взяття Її до неба. Зокрема, Церква святкує успення Пречистої Діви Марії, оскільки показує, що через життя у чеснотах людина хоч і біологічно помирає, проте переходить до життя вічного.
 
Завершився візит Єпископа-помічника Львівської архиєпархії словами вдячності вірних, освячення води та архиєрейським благословенням. Додамо, що по завершенні Божественної Літургії влада м. Тернополя посмертно нагородила державною відзнакою двох загиблих воїнів у зоні АТО.