Владика Володимир зустрівся із медичними капеланами
  • Птн, 17/02/2017 - 12:55

У четвер, 16 лютого 2017 року, Преосвященний владика Володимир, Єпископ-помічник Львівської Архиєпархії, зустрівся із медичними капеланами Львівщини.

Зустріч розпочалася із вступного слова владики, у якому єпископ наголосив на непересічній ролі душпастирського досвіду у спілкуванні із хворими. Зокрема, за словами владики, важливо, щоб священик у душпастирюванні хворих акцентував не на предметі хвороби, а на особі хворого, який потребує допомоги.

Провадив зустріч голова Комісії у справах душ пастирства охорони здоров’я ЛА о. Володимир Мощич. Капелани обговорювали актуальні питання поточної роботи у галузі душпастирства хворих, проблеми, з якими стикаються, та перспективи капеланства у Львівській Архиєпархії.

На завершення зустрічі до капеланів звернувся Синкел у справах духовенства та священичих родин ЛА о. Сергій Ковальчук. Він заохотив капеланів звернути увагу на впорядкування важливої у роботі документації, а також звертатися із актуальними пропозиціями щодо розвитку душ пастирства хворих у Архиєпархії.