Владики УГКЦ прибули до Чикаго, де відбудеться засідання Постійного Синоду
  • Суб, 28/05/2016 - 21:38

27 травня 2016 року Блаженніший Святослав спільно з членами Постійного Синоду прибув до Чикаго, де в суботу розпочне свою чергову Сесію. В аеропорту Предстоятеля УГКЦ спільно з прибуваючими на Синод владиками зустрічали представники духовенства місцевих греко-католицьких громад, діти та молодь.

Традиція проводити окремі Сесії Постійного Синоду в різних єпархіях УГКЦ вже існує впродовж багатьох років і показала себе дуже корисною як для єпископату, так і для місцевої церковної спільноти. Перебування представників Синоду Єпископів на чолі з Предстоятелем Церкви завжди стає нагодою взаємного пізнання, спільної молитви та обміну духовним та душпастирським досвідом.

«Маємо надію, що Постійний Синод своєю присутністю і своїми порадами та рішеннями допоможе нам ще краще виконувати нашу місію в Сполучених Штатах і обіцяємо супроводжувати ваші засідання нашою молитвою», – сказав, звертаючись до прибулих гостей, о. Михайло Кузьма, Канцлер Чиказької єпархії.

16 (47) Сесія Постійного Синоду буде присвячена підготовці найближчого Синоду Єпископів УГКЦ, а також розглядові актуальних питань церковного життя і суспільного служіння УГКЦ на матірних землях і на поселеннях.