Власниця останнього бізнесу абортів в Міссісіпі: про-лайф активісти перемагають, і аборт може стати незаконним в Америці
  • Втр, 06/10/2015 - 23:00

Виступаючи на програмі  ліберального радіо "The Alan Colmes Show", Даяна Дерзіс, власниця абортативної клініки під назвою "The Jackson Women's Health Organization" сказала, що всі абортативні клініки в її штаті було закрито, за винятком її, і багато в сусідніх штатах закриваються також. Вона пов'язує ці закриття із зусиллями pro-life активістів в державних законодавчих органах, де  проводять обмежувальні закони.

Її клініка під загрозою закриття через закон Міссісіпі, що вимагає клініки абортів  мати  визнані за лікарнями привілеї. Вимога  призначена для порятунку життя жінок у випадках невдалих абортів, особливо хірургічних.

Закон Міссісіпі від 2012 року загрожує бізнесу Дерзіс закриттям через вимогу для виконавців  абортів бути лікарями, сертифікованими в гінекології. Цей закон покликаний захистити жінок від подібної практики, що дозволяє некваліфікованим людям здійснювати аборти.

Дерзіс, яка називає себе "гордим прихильником абортів," сказала ведучому Алану Колмзу, що вважає, що ці закони призначені лише для закриття  бізнесу абортів. "Я пишаюся тим, що я роблю. Я пишаюся послугами, які ми пропонуємо жінкам",– сказала вона.

Інший закон Міссісіпі, проти якого виступає Дерзіс, вимагає очікування впродовж одного дня, перш ніж жінка піддасться хірургічній операції абортування її дитини. У будь-якому іншому типі операції, що вимагає перебування в  лікарні та хірурга, що є лікарем, є очікування  принаймні день до планової серйозної операції, але тільки багатомільярдна, готівкова індустрія абортів виглядає фанатично настроєною проти будь-якого і всіх регулювань для забезпечення безпеки жінок.

Багато з тих, хто підтримує аборти, схильні ставати активістами, щоб виправдати свій власний, зроблений у минулому аборт. "Я дякую Богу щодня, що я зробила аборт. Я не соромлюся цього", - заявила Дерзіс. Вона зізналася Колмзу, однак, що аборт був болючим. "Я дякую Богу (що аборціоніст) був там ... Але це не є такий хороший досвід, який комусь порекомендуєш".

У несподіваному повороті, Дерзіс сказала Колмзу, що вона думає, що «Planned Parenthood»  абсолютно слід позбавити фінансування. "Вони насправді роблять більше абортів, ніж будь-хто в країні, навіть якщо вони говорять про виконання тільки трьох відсотків",– пояснила вона. "Це не зовсім точно ... Це аборти масштабу Wal-Mart".

Дерзіс пояснила, що, хоча «Planned Parenthood» каже, що отримані щороку мільйони доларів від платників податків не йдуть на аборти, однак "«Planned Parenthood» вдалося  чудово заробити на цьому фіаско". Вона каже, що «Planned Parenthood» не потребує податкового фінансування. "Вони заробляють тонни грошей ... Вони назбирали, мабуть, п'ятсот мільйонів доларів впродовж цього всього (суперечки стосовно тканин людського плоду).