Водія-християнина, який відмовився керувати автобусом-рекламою гей-параду, звільнили з роботи
  • Нед, 13/09/2015 - 12:58

Водій-християнин, батько двох дітей, який відмовився керувати міським автобусом, на якому було розміщено рекламу гей-параду, був звільнений за це з роботи.

«Вони зателефонували мені і прочитали рішення, про те, що мене звільнено з роботи у «Kalgari Transit Authority»» - розповів, звільнений з роботи, Джессі Рау сайту LifeSiteNews.

«Як християнин, я вірю, що Біблія – слово Боже, і вона вчить, що статева розбещеність – це гріх. Я не хочу приймати жодної участі в рекламуванні способу життя, який ускладнює і так складні стосунки з Богом у людей, які так живуть, створюючи у їхньому житті ще більший відчай і розбитість» - говорить Джессі Рау.

Перед звільненням Джессі Рау довелось пройти у керівництві компанії принизливий допит – питання не були пов’язані з його відмовою керувати «геївським» автобусом. «Жодних проблем пов’язаних з моєю роботою мені не було закинуто. Мене звільнено виключно через мої християнські переконання. І найжахливіше, що це відбувається у буцім-то вільній країні» - продовжив Рау, - «Я думаю, що мій випадок став прекрасною можливістю канадійцям побачити наскільки цей ідеологічний сексуальний рух готовий переслідувати людей. Цей рух робить усе, щоб змусити людей погодитись з цим рухом».

Християни не збираються залишити сім’ю відважного водія-християнина у фінансовій скруті. Для фінансової підтримки сім’ї Рау організовано збір коштів, зокрема через сайт «Street Church», де можна через  Paypal зробити пожертвування для сім’ї Рау, при переведенні коштів потрібно зазначити «Support for Rau and his family» (Підтримка Рау та його сім’ї).