Всеукраїнська пересувна виставка образотворчого мистецтва в'язнів «Переображення Господньою Любов’ю» прибула до Полтави
  • Птн, 01/11/2013 - 14:59

У вересні 2013 року розпочався тур пересувної виставки «Переображення Господньою Любов’ю», що проходить під патронатом Глави УГКЦ Блаженнішого Святослава, містами України. Після Києва і Чернігова пересувна експозиція мистецтва в'язнів розташувалася у Полтаві. За сприянням Управління Державної пенітенціарної служби України у Полтавській області і Благодійної Асоціації «Світло надії» прийняв виставку Полтавський художній музей (галерея мистецтв) імені Миколи Ярошенка.

З огляду на великий соціально-виховний вплив цієї події, у підготовці творів до експозиції були залучені умовно засуджені особи, що знаходяться під обліком КВІ Управління ДПтС України у Полтавськіц області. Оглянути твори можна у виставковій залі ім. Саші Путрі від 1 до 17 листопада за адресою (за адресою  м. Полтава, вул. Фрунзе, 5). Офіційне відкриття відбудеться у вівторок 5 листопада.

Оскільки перше місце серед неповнолітніх на конкурсі «Переображення Господньою Любов’ю», що відбувся у Києві 19 серпня 2013 року, здобув Кирило Ареф’єв з Кременчуцької виховної колонії, що знаходиться у віданні Управління ДПтС України у Полтавськіц області, 5 листопада відбудеться також церемонія нагородження у Кременчузі.

Пенітенціарне душпастирство Української Греко-Католицької Церкви