Всеукраїнський тиждень католицького шкільництва: у Митрополичих палатах Свято-Юрського комплексу відбулося вручення нагород переможцям конкурсів
  • Втр, 28/04/2015 - 23:50

28 квітня 2015 року до Митрополичих палат Свято-Юрського комплексу завітали школярі, які стали переможцями конкурсів, що відбувалися в рамках проведення Тижня католицького шкільництва в Україні, що тривав з 15 по 21 квітня.
 
Нагороди переможцям вручив Преосвященний владика Венедикт, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії. Для дітей це стало особливою подією, коли вони отримали відзнаки з рук єпископа.
 
Разом з с. Георгією Припутницькою, референтом у справах освіти і виховання Львівської Архиєпархії УГКЦ, та вчителями школярі також запізнались з багатою історією архикатедри, зокрема з особистістю Митрополита Андрея, якого цьогоріч відзначаємо 150 - ліття від дня його народження.
 
Додамо, що Всеукраїнський тиждень католицького шкільництва відбувається під егідою Церкви, зокрема голів єпархіальних Комісій УГКЦ у справах освіти та виховання, за сприяння директорів католицьких шкіл та шкіл християнського спрямування, завідувачами садочків, зокрема у навчальних закладах Львова та області.