Вся Україна і світ долучиться до "Молитви за Україну" 24 травня на Карпатській горі Хом'як
  • Срд, 21/05/2014 - 14:28

24 травня з 12:00 по 13:00 Перший Національний і Перший UKRAINE проведуть пряму трансляцію з карпатської гори Хом’як. На висоті 1600 м відбудеться Молитва за Україну.  Її читатимуть понад сто священиків різних конфесій.

Співачка Руслана та чотири зведені хори виконають фрагменти Літургії та Гімн України різними мовами.   

Відбудуться одночасні Молебні – в Києві, Львові, Харкові, Маріуполі, Донецьку, Чернігові, Каневі, Болграді та інших містах України. 

«Серед Карпат розтягнуть  стяг «За МИР і СПОКІЙ! За МИР и ПОКОЙ! For PEACE and REST!» Молимося за мир, спокій, єдність, на спомин усіх трагічно загиблих в Україні, за всі міста й регіони та всіх українців світу. Схід, Південь, Захід, Північ, Центр промовляють Слово до Бога. 

Михайлівський Золотоверхий собор Києва, Катерининська церква Чернігова, козацька Тарасова церква в Каневі, церква Святого Митрофана в Болграді та десятки тисяч паломників силою віри єднають Україну!        

З нами молиться весь світ – у храмах Брюсселя, Лондона, Куритиби, Парижа, Варшави, Любліна, Зеленої Гори, Нью-Йорка.      

Маю честь коментувати подію українською. Синхронний переклад для країн світу – російською й англійською мовами», – про це на своїй сторінці в Фейсбуці  повідомила головний редактор НТКУ Христина Стебельська.

Нагадаємо, що ідея такої спільної молитви на Карпатській горі Хом'як була вперше озвучена на спільній прес-конференції Руслани Лижичко та директора ТК "Буковель" Олександра Шевченка в Івано-Франківську 8 травня поточного року.

Джерело: РІСУ