Як модель стала монахинею
  • Птн, 30/05/2014 - 11:35

Вона була популярною моделлю і акторкою. На піку кар’єри вона вирішила покинути все це і вступити до монастиря.

«Бог не помиляється. Він провів мені кастинг, і я не змогла Йому відмовити», – розповідає 36-річна Олалья Оліверос. 1 травня минуло чотири року від того часу, коли колишня іспанська акторка і модель переступила поріг монастиря Чину св. Архангела Михаїла і прийняла ім’я Olalla del Sí de María (Олалья від Так Марії).

Чин св. Архангела Михаїла виник в 2009 році у Іспанії  і має статус згромадження вірних. До нього належать як богопосвячені особи, так і миряни, що проживають в «напівмонастирській» спільноті, в габітах, складають приватні обіти чистоти і послуху. Такою «мирянською монахинею» є Олалья Оліверос.

Олалья походить з іспанського міста Віго в Галісії. У Мадриді вона була популярною моделлю, знімалась на телебаченні, грала в театрі. Тепер, будучи монахинею, працює в будинку для престарілих у Мадриді.

Як зазначає Олалья, її оточення, родина і знайомі, досі не змогли зрозуміти те, що вона зробила. «У неї було багато цікавих пропозицій щодо зйомки в серіалах, зйомки в рекламних роликах приносили їй добрий прибуток. Її рішення мене дуже здивувало», – пригадує менеджер колишньої моделі Мірелла Мелеро. – «Я – невіруюча особа і навіть не знала, що Олалья – католичка. Однак вона пояснила мені своє рішення, і я мала його поважати».

А ось кілька відео-роликів з с. Олальою до того як вона посвятила своє життя Богові:

 

 

За матеріалами wiara.pl