А якщо дитина виживе? — Це залежить від того, хто буде в кімнаті
  • Птн, 31/03/2017 - 17:07

Девід Дейлейден і Сандра Меррітт з організації «Центр медичного прогресу» (CMP) з прихованою камерою під виглядом медичних працівників розмовляли з доктором ДеШон Тейлор, багаторічним медичним директором «Planned Parenthood» в Аризоні, а нині працівником із забезпечення«Planned Parenthood» у Лос‑Анджелесі.

Девід і Сандра видавали себе за працівників медичного центру, який купує частини тіл абортованих дітей. Доктор Тейлор з ентузіазмом розмовляла щодо співпраці з їхньою організацією. Крім того, вона сказала, що намагатиметься виконувати аборти так, аби не пошкодити тканину, яку замовляє клієнт.

Також вона розповіла, як важко було на початку проводити аборти, які полягають на подрібненні голівки дитини щипцями. У неї від цього боліла рука, і вона почала ходити в спортзал, щоби зміцнити м’язи. За її словами, набагато легше проводити аборт, якщо спочатку зробити смертельну ін'єкцію прямо в серце дитини. При цьому, щоби розчавити тіло дитини, потрібно менше зусиль. Вона зізналася, що такі ін'єкції дуже допомагають.

Потім пані Тейлор розповіла про практики під час аборту. Удавані медичні працівники виявили інтерес і запитали, що робити, коли «плід» чи це «щось», як називала лікарка дитину, «виявляє ознаки життя».

«В Аризоні, якщо плід подає ознаки життя, ми повинні доправити його до лікарні», — сказала Тейлор. Один з активістів pro life запитав, які вони мають стандарти для вивчення життєдіяльності плода.

«Що ж, ідеться про те, що в першу чергу треба перевірити, хто знаходиться з тобою в кімнаті, чи не так? — двозначно сказала «лікарка».

Вона також розповіла, що виконує аборти до 24 тижнів вагітності — коли народжені в такому ж віці недоношені діти здатні вижити в інкубаторі. Вона додала, що має людей, які виконують паперову роботу, пов’язану з виготовленням свідоцтва про смерть плоду. «В електронних листах, які нам відправляють, вони називають їх “діти” — дитина така‑то й така‑то. Це страшно!» — сказала Тейлор.

Нагадаємо: так виглядає «процедура» аборту, про яку розповідала доктор:

Переклад CREDO  за матеріалами: Людвіка Копитовська, Gość Niedzielny