Якщо руки абортованих дітей відлякують клієнтів, то відріжте їх, - Planned Parenthood
  • Птн, 28/08/2015 - 16:26

Центр медичного прогресу (Center for Medical Progress), який публікує викривальні відео про приховану діяльність компанії «Planned Parenthood», опублікували чергове відео, в якому міститься зйомка розмови із Кет Дайєр, виконавчим директором «StemExpress» (біомедичної фірми, яка приймає від «Planned Parenthood» тіла абортованих дітей для досліджень).

Під час розмови Дайєр зухвало жартує із співбесідником під прикриттям про необхідність попереджувати працівників лабораторій, коли до них відправлено цілком неушкоджене тіло абортованої дитини.

«Якщо трапляються неушкоджені випадки, яких у нас виходить багато, то часом ми відправляємо їх в лабораторію», - розповіла вона. – «Лабораторію треба попередити, щоб вони, відкривши коробку, не закричали. Працівники лабораторії лякаються і часом втрачають свідомість».

«Академічні лабораторії не можуть з таким матеріалом працювати»,- додає Дайєр. - «Вони також наче не хочуть знати звідки походить матеріал. Я це бачу по них».

Однак, не хвилюйтесь: Дайєр дає зрозуміти, що вона знає звідки походять тканини ембріонів, і її це зовсім не турбує. Вона цілком погоджується із жартом співбесідника під прикриттям, що якщо доставляти неушкоджені тіла абортованих дітей, то краще переконатись, що «в них закриті очі».

Проте у найсумнішій частині розмови Дайєр розповідає про те, як працівники лабораторій долають природну відразу, коли отримують поштою маленькі, досконало сформовані тіла дітей, яких потім розрізають і подрібнюють – і все це, безумовно, в ім’я «медичного прогресу».

Вона розповіла, що часто отримує вказівки від науковців, які проводять експерименти над абортованими дітьми, типу: «Нам потрібні частини тіла, однак не передавайте руки і ноги».

Цікаве прохання, чи не так? Але, знову ж, у цих малюсіньких ручках і ніжках є щось надокучливе, так?

Людські руки, як на те пішло, є чудом природи – їх спритність значно переважає будь-якого ссавця, вони є незрівняним інструментом, який зміг побудувати цілі імперії, створити мистецтво захоплюючої краси та виразити себе в мільярд різних способів. Вони є настільки чудовими, що сам Ісаак Ньютон говорив: «За відсутності інших доказів, сам лише великий палець руки зможе переконати мене в існуванні Бога».

Руки і ноги є не просто корисними, але вони поєднують людей в інтимній сфері: закохані тримаються за руки чи обнімаються; друзі потискають руки один одному в час смутку. Батьки обмивають руки і ноги своїх дітей поцілунками, вони вивчають і закохуються в кожну їх ямочку.

Саме тому так багатьох людей вразило чергове викривальне відео про «Planned Parenthood», де технік бездушно розробляє на частини тіло абортованої дитини. Однак, Кет Дайєр спокійно дає вказівки своїм працівникам, щоб відрізали руки і ноги від тіла абортованої дитини перед тим, як доставити його до слабодухих техніків в лабораторії, щоб вони не «перелякались» і не «зомліли», побачивши забагато істини.

Однак, що це говорить про нас, якщо розчленованих дитячих рук і ніг мало для того, щоб пробудити нашу совість, і змусити наших політиків зупинити цю різанину? Я боюсь відповіді на це запитання.

Джон Джалсевач, «LifeSiteNews»