І Кармелітські Дні Молоді: Ти дав мені Тіло
  • Чтв, 27/08/2015 - 23:47

Протягом чотирьох днів у мальовничому селі Гвоздава, біля Бердичева відбувались І Кармелітські Дні Молоді. Головною покровителькою цих Днів Молоді стала Свята Тереза від Ісуса, Вчитель Церкви, а гаслом: «Ти дав мені Тіло – Експерти духа в справах тіла».

Організаторами цього дійства виступили Брати Босі Кармеліти, Сестри терезіянки, сестри Кармелітки Дитяти Ісус та молодь з Бердичева.

Щоб взяти участь у І Кармелітських Днях Молоді до Гвоздави приїхали понад 100 молодих людей з майже усієї України, а саме: Луцька, Тернополя, Вінниці, Харкова, Житомира, Києва, Микулинців, Хмільника, Коростишева, Теребовлі, Боярки, Бердичева, та інших місцевостей.

Розпочались Дні Молоді у четверг, 20 серпня у Всеукраїнському Санктуарії Матері Божої Святого Скапулярія  у Бердичеві. Там відбулась реєстрація, привітання, вистава про Святу Терезу від Ісуса та Служба Божа. Після завершення Літургії всі учасники та організатори автобусами вирушили до Гвоздави. Проживали усі учасники на території монастиря Босих Кармелітів, який ниніперебуває у стадії будівництва, а також у палатках.

Спеціально до Днів Молоді був підготовлений Гімн «Ти дав мені Тіло», який щоденно по декілька разів виконував музичний гурт на чолі з автором музики Юрієм Другом та головним організатором, босим кармелітом, отцем Юзефом Кухарчиком OCD.