Ювілейне Фатімське Богослужіння у Львові та процесія вулицями міста
  • Пон, 15/05/2017 - 11:05

У суботу, 13 травня, в церкві Стрітення Господнього, де служать отці домініканці, розпочалися Фатімські Богослужіння. Святу Месу у соту річницю зяв Богородиці у Фатімі очолив Львівський Митрополит Архієпископ Мечислав Мокшицький. Далі вулицями Львова пройшла процесія з фігуркою Матері Божої Фатімської. Головним наміром молитов було прохання до Богородиці про покаяння та навернення і життя в мирі.

Перед початком Євхаристії на яку зібралося чимало вірних з усіх львівських парафії, відбулася Адорація Пресвятих Дарів, і всі зібрані відспівали Лоретанську Літанію до Діви Марії.

Євхаристію разом з багатьма священиками із Львівських парафії та Духовної семінарії звершив Архієпископ Мечислав Мокшицький.

Після завершення Святої Меси з церкви вирушила процесія з фігуркою Матері Божої Фатімської. Велелюдна хода римо-католиків міста і не тільки, пройшла центром міста в такий спосіб будучи слухнями закликові Діви Марії, Котра просила щомісяця, від травня по жовтень, приходити 13 числа для молитви.

Під час ходи відбулася молитва Святого Розарію.

Ця процесія була також свідченням віри, яка виражається на зовні. І за це на завершення Богослужіння подякував Митрополит Мокшицький всім хто прийшов до спільної молитви.

На завершення молитви, було проказано Акт відання Богородиці.