З нагоди Дня міста Фастова парафія УГКЦ отримала нагороду міського Голови
  • Втр, 19/09/2017 - 12:01

Наприкінці минулого тижня, з нагоди святкування Дня міста Фастова,парафія Святого Великомученика Димитрія УГКЦ у Фастові отримала нагороду міського Голови.

Святкування Дня міста Фастова розпочали 15 вересня 2017 року, в міському Палаці культури, де  відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня міста. Як повідомляють на сайті міської ради міста Фастів, цього дня грамотами було нагороджено кращих фастівчан – тих, хто протягом року розвивав та розбудовував Фастів. Міський голова Михайло Нетяжук урочисто вручав відзнаки достойним фастівчанам.

Свою нагороду за вагомий внесок у розбудову міста, духовний розвиток громади, духовно-патріотичне виховання дітей та молоді та соціальне служіння, отримала парафія Української Греко-Католицької Церкви Святого Великомученика Димитрія, в особі Протоєрея Віталія Марцинюка.

«Вітаємо усіх фастівчан із Днем міста. Дякуємо за нагороду, радіємо, що можемо послужити. Ми пишаємося нашим містом, дякуємо Богові за можливість жити тут та служити потребам дорогих фастівчан. Просимо у Господа добра та процвітання для нашого міста, здоров’я та Божого благословення для усіх людей, миру та любові, впевненості та оптимізму для нових майбутніх звершень! З Днем народження Фастове!», – написав на своїй сторінці у Фейсбук о. Віталій.

Прес-служба Київської архиєпархії