З Сирії продовжують надходити повідомлення про вбивства християн
  • Пон, 23/09/2013 - 22:29

За інформацією газети "Ад-Діяр", члени збройних угруповань "Аль-Каїда" і "Джабхат ан-Нусра" напали на будинки християнського населення в різних кварталах Алеппо.

Після оточення будинків, бойовики вивели назовні їх мешканців − в тому числі жінок і дітей, − і, зв'язавши полоненим руки, повели в лісопарк під Алеппо. Там, після декількох автоматних черг, радикали вирізали всіх взятих у полон християн.

У повідомленні агентства "Аль-Хадас", яке також наводило матеріал "Ад-Діяр", додається, що бійці "Аль-Каїди" заборонили своїм прихильникам зйомку бійні, звелівши спалити трупи і поховати останки в братській могилі.

У згадуваній вище статті редакція газети вважає розвиток подій фатальним для Сирії: так, проводиться насильницьке виселення християн з країни під егідою т.зв. "Держави ахль ас-Сунна в Іраку і Сирії".

Передбачається, що наступною мішенню стане Ліван, повідомляє Linga. Порталу не вдалося знайти повідомлення про цю трагедію в інших джерелах, також уточнює "Лінга", однак повідомлення про неї з'явилися в багатьох виданнях регіону, таких, як Alhadathnews та ІА ABNA.

За матеріалами www.blagovest-info.ru