За масове вбивство в США, яке вчинив ісламіст-гей, ліві та LGBTQ-активісти звинувачують християн
  • Срд, 15/06/2016 - 12:45

Одразу після стрілянини в гей-клубі в Орландо (Флорида, США) в неділю 5 червня цього року ліві та LGBTQ-активісти почали звинувачувати у цьому християн. Так попри інформацію, що вбивця 49 людей – 29-річний Омар Матін був пов’язаний з терористичним угрупованням Ісламський халіфат (ISIS), а також і те, що ISIS взяв на себе відповідальність за цей теракт, представники Американського союзу захисту громадянських свобод (ACLU) звинуватили у цьому злочини… християн. Більше того представники ACLU вимагають скасування на всій території США будь-яких правових актів, які захищають свободу віросповідання християн у питаннях пов’язаних з LGBTQ.

Лівий табір у США просто потонув у хвилі антихристяинської істерики. Антихристяинська істерика не припинилася навіть тоді, коли стало відомо, що Омар Мартін виявився геєм, який часто відвідував гей клуби.

Відомий американський трансгендер-активіст Міша Хайдер у виданні «Huffington Post» звинуватив сенатора Теда Круза і його політику спрямовану на захист християн у США та християнських лідерів, які називають LGBTQ поведінку гріхом у злочині в Орландо.

Політичний оглядач CNN і лесбі-активістка Саллі Кона у своєму твіттері звинуватила у стрілянині в Орландо християн, прирівнявши християн до ісламських терористів.

Провідний позивач до Верховного суду США у справі легалізації одностатевих «шлюбів» по всій території США Джим Оберґефелл звинуватив у Орландській трагедії всіх релігійних лідерів, які не підтримують одностатеві «шлюби».

SPLC (Південний центр правового захисту бідних) – також доєднався до звинувачення християн у масовому вбивстві в Орландо.

У соціальній мережі «Facebook» LGBTQ-активісти та ліві викликали цілю хвилю антихристиянської істерики після терористичної атаки в Орландо, повідомляє «The Christian Post».

Така хвиля антихристиянської істерики лівих та LGBTQ-активістів вказує на антихристиянський, християнофобний характер лівого та LGBTQ активізму.