За сприяння Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я виданий путівник «Любити, жити і чекати»
  • Птн, 08/02/2019 - 08:33

Завдяки сприянню Комісії у справах душпастирства охорони здоров’я Патріаршої курії УГКЦ і за дорученням Синоду Єпископів УГКЦ побачив світ путівник для родин військових, які перебувають у зоні бойових дій. Це видання є частиною просвітницького служіння і містить практичні психоосвітні пояснення.

Основне завдання книжки «Любити, жити і чекати» – зорієнтувати членів родини, як підготуватися до відрядження військового в зону бойових дій, що може допомогти під час розлуки та як очікувати на повернення військового додому.

Окремий розділ автори присвятили питанням збереження психічного здоров’я родини. Там є багато корисного про гнів та його саморегуляцію, про те, які стосунки токсичні, як бути, коли є зловживання алкоголем, як реагують діти різного віку на відсутність тата чи мами, як діяти, коли проявляються наслідки контузії.

Видання буде корисним для військових та членів їхніх родин, фахівців сфери охорони психічного здоров’я, психотерапевтів, психологів, священиків, соціальних працівників.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://zdorovia.ugcc.org.ua