Занепад Церкви на Заході: 99% голландських католиків схвалюють гомосексуалізм
  • Чтв, 19/05/2022 - 17:51

Майже усі католики в Нідерландах не бачать нічого поганого у гріховних практиках, пов’язаних із сексуальним невпорядкуванням.

Відповідно до нещодавнього опитування щодо акцептації гомосексуалізму в Нідерландах, майже 1 відсоток римо-католиків в цій країні не акцептує осіб, що належать до субкультури ЛГБТ. Дослідження громадської думки показує,  що впродовж останніх 15 років все більше віруючих осіб акцептують гомосексуалізм і плавний підхід до гендерної ідентичності.

Що більше, близько 93 відсотків учасників дослідження, в якому взяли участь як представники Католицької Церкви, так і інших християнських спільнот, заявили, що гомосексуалісти повинні могти жити так, як хочуть. Тобто, в цій країні католики мають в основі такі ж погляди, як і світське населення країни.

«Лише єпископи і кардинали мають іншу думку і надалі негативно ставляться до гомосексуалістів», - зазначила Маріке фан ден Берґ, викладачка фемінізму і християнства у Неймеген (sic!). – «Натомість у протестантських деномінаціях звичайні вірні частіше погоджуються із думкою пасторів».