Зарваниця прийме делегатів 20 найбільших Марійських духовних центрів Європи
  • Чтв, 01/09/2016 - 12:26

Зарваниця, яка входить до 20 найбільших Марійських відпустових місць Європи та є постійним членом Марійського європейського зв'язку, цього року прийматиме високодостойних гостей та запрошуєш усіх вірних прибути на спільну молитву, яка за планована з цієї нагоди.

Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк) запрошує вірних долучитися до молитовних заходів та через посередництво Зарваницької Матері Божої отримати благословення:

«Кожного року ректори європейських марійських центрів збираються в одній із країн, щоб пізнати її релігійні традиції, культуру, церковне мистецтво, щоб потім у своїх країнах розповідати про побачене і пережите. Цього року Зарваниця має честь приймати представників Марійських центрів з таких країн Європи: Франція, Польща, Ірландія, Словаччина, Угорщина, Англія, Румунія, Швейцарія, Латвія.

Така подія відбувається вперше в Україні і має важливе значення для нашої Церкви і народу, адже у спільній молитві за Україну поєднаються представники цілої Європи і повернувшись додому вони будуть не тільки розповідати про Україну, але й в кожному Марійному центрі буде лунати молитва до Пресвятої Богородиці за Україну.

То ж звертаюся до вас, дорогі брати і сестри, із запрошенням на спільну молитву до Зарваниці ввечері 20 вересня, в Навечір’я Різдва Пресвятої Богородиці на Архиєрейську Божественну Літургію (початок о 19.30) та в сам празник Різдва 21 вересня на 9 год. ранку на Архиєрейську Божественну Літургію».