Засновник Amazon пожертвував 15 млн доларів католицьким благодійним організаціям
  • Чтв, 06/12/2018 - 14:15

Три католицькі благодійні організації отримали гранти на суму 5 млн доларів кожна від благодійного фонду Джеффа і МакКензі Безос. Благодійна організація Архиєпархії Нового Орлеану, Благодійна організація Архиєпархії Маямі та Служба католицької громади Західного Вашингтону опинились серед 24 організацій, які були відібрані для отримання гранту.

Засновник компанії «Amazon» започаткував «Bezos Day 1 Fund», що функціонує у двох сферах: підтримує неприбуткові організації, що працюють над подоланням безпритульності, а також академії, які працюють над розвитком мереж дитячих садків для осіб з низьким рівнем доходу.

На веб-сторінці фонду Безоси пояснюють, що метою грантів є «пролити світло і підтримати організації, які проводять важливу роботу зі співчуттям, надаючи притулок молодим сім’ям у різних громадах по всьому світу».

Католицькі благодійні організації, які отримали гранти, висловили свою вдячність жертводавцям: «Ці гранти є важливим внеском, що допоможуть нам продовжувати утримувати мережу соціальних послуг», інформує Catholic Herald.