«Завдання кожного з нас – розвивати зерно вартості повноцінного громадянина нашого суспільства», - владика Венедикт під час прес-конференції у Школі святої Софії
  • Срд, 01/10/2014 - 12:05

30 вересня 2014 року у Львівській початковій школі святої Софії відбулася прес-конференція на тему: «Розвиток навчально-виховних закладів християнського спрямування в Україні, зокрема у Львові».

 

Захід відбувся за участю Преосвященного владики Венедикта, Оксани Юринець та Оксани Кочерган.

 

Під час спілкування із журналістами Єпископ-помічник Львівської архиєпархії наголосив на важливості розвитку шкіл християнського спрямування та впровадженні в навчально-виховний процес християнських цінностей. Владика зазначив, що кожна людина має особливу вартість в очах Божих. «Завдання кожного з нас – розвивати зерно вартості повноцінного громадянина нашого суспільства», - сказав єпископ.

 

Про важливість християнських цінностей у вихованні говорили також Оксана Юринець та Оксана Кочерган. Зокрема Оксана Юринець зазначила: «Лише з Господом людина може осягнути щасливе життя». Водночас Оксана Кочерган сказала: «Підтримуючи школи християнського спрямування, ми формуємо лідерство».