Завтра в Києві молитва «За мир в Україні та світі»
  • Срд, 09/07/2014 - 17:56

Дорогі друзі запрошуємо Вас на молитву «За мир в Україні та світі». Молитва відбудеться завтра, четвер, о 19.00 у  соборі Св. Олександра, вул. Костьольна, 17.

«Молитва за мир» - спеціальна молитва, яку збирає Спільнота Святого Егідія, раз на місяць в тих, містах де вона присутня. На молитві ми молимося за мир в країнах де люди гинуть від війни, насильства, переслідувань. Зараз у світі відбувається двадцять конфлікті, які щодня забирають життя у людей. Про багато з них не згадують у пресі, але вони є. Хто загадує про війни банд у Сальвадорі? Чи про те, що Мозамбік може знову поринути у прірву війни. Хто вірить в те, що п’ятдесяти річний конфлікт у Святій Землі може завершитися?

Особливо ми молимося про мир в Україні. Щоб люди перестали гинути. «Війна – матір бідності». Про мир і примирення. Рани нанесені війною потрібно лікувати. Потрібні політичні, соціальні рішення, але біль в серці потрібно лікувати любов’ю, ніжністю, молитвою.

«Молитва – це зброя, яка в нас є, щоб доторкнутися до серця Бога, якщо ми молимося, Він нас почує, - сказав Папа Франциск, під часу свого візиту до Спільноти Святого Егідія в Римі 15 черня ц.р., і продовжив, -  Я довіряю вам молитву, молитву за бідних і за мир».

Молитва за мир об’єднує різних людей . На молитві проповідували от. Георгій Коваленко, речник УПЦ, о. Віталій Безшкурий, настоятель собору св. Олександра, пастир Ральф Хаска з Лютеранської церкви.  Цього разу коментувати Святе письмо буде от. Ігор Шабан, голова Комісії УГКЦ для сприяння єдності між християнами.

Приєднуйтесь до молитви і запрошуйте друзів.

www.facebook.com/events/288233588023725

Юрій Ліфансе

+380 67 502 85 89