Зґвалтування дитячої невинності. Ось що приносить «сучасна» сексуальна освіта
  • Втр, 23/06/2020 - 17:15

Про що може писати 11-річна дитина як домашнє завдання із особистої, соціальної та медичної освіти? А хоча б про відмінність між «м'якою» та «жорсткою» порнографією! Наслідки «сучасної» освіти болісно відчули учні однієї з британських шкіл.

Інцидент стався в школі в британському місті Кінгстон-апон-Галлі, в графстві Східний Йоркшир. Його описує сайт «Daily Mail». Тривогу підняла мати 11-річної дівчинки, яка зрозуміла, що її дочка як домашнє завдання має описати, серед іншого, відмінність між «м'якою» та «жорсткою» порнографією. У завданні також йшлося про торгівлю людьми та каліцтво жіночих статевих органів.

Мати 11-річної дівчинки заявила, що якщо її дочка почне шукати інформацію в Інтернеті, то речі, які б вона побачила, могли б «знищити її розум» і «налякати її до кінця життя».

Жінка була обурена, адже її дитина досі живе у світі казок, вона дуже наївна і невинна. Її втручання – за підтримки групи батьків – виявилося ефективним. Школа вибачилася. Директор закладу пояснив, що вчителі не очікували, що діти шукатимуть ці терміни в Інтернеті.

Однак проблема полягає в тому, чому дійшло до такої ситуації. Тут відповідь здається простою. Це викладання відповідно до стандартів, встановлених ВООЗ.