Жінка, яка лежала в комі, з жахом чула, як хочуть відключити апарат життєзабезпечення
  • Срд, 29/10/2014 - 23:06

Кейт Аллат перенесла інсульт у віці 39 років і після цього провела 10 днів в комі. Тепер, після цих страшних випробувань, Аллат розказує, як чула все, що відбувалося в її палаті і боялася, що її апарат життєзабезпечення відключать.

Аллат свідчить, що під час коми її розум функціонував нормально, однак усі думали, що її мозок вмер, коли вона лежала паралізована,  не взмозі говорити і дихати. З жахом вона слухала, як лікарі обговорювали з її сім’єю відключення апаратів.

Як повідомляють ЗМІ, минуло 2 тижні, перш ніж вона змогла розмовляти.

LifeNews вже звертали увагу на подібні випадки, коли пацієнти чули все, що відбувалося навколо, незважаючи на їх коматозний стан. Це ще один доказ проти евтаназії, коли сімя та лікарі вирішують про відключення апаратів.

«Вони гадали, що я знаходилася у вегетативному стані. Я не могла поворухнутися. Не було ніяких ознак моєї свідомості», - розказує жінка.

«Я була підключена до апаратів життєзабезпечення і вони могли мене відключити». «Я не могла дихати самостійно, але чула розмови, які б воліла не чути».

На щастя для Кейт, вона повністю відновилася і закликає людей більше звертати увагу на подібні випадки.
Також вона розказала про певний дискомфорт в такому стані: «Медсестри, які говорили про мене, кожен раз давали все менше шансів на одужання», - розказала Кейт.