"Жива Internet-зустріч" з владикою Венедиктом про сповідь
  • Нед, 06/04/2014 - 18:11

8 квітня 2014 року о 19:00 запрошуємо вас до перегляду й участі у "Живій Internet-зустрічі" на тему "Сповідь", яку проводитиме владика Венедикт Алексійчук, Єпископ-помічник Львівської архиєпархії". Зустріч відбудеться у рамках творення Єдиного молодіжного простору. Організаторами зустрічей є Комісія у справах молоді УГКЦ, Живе.ТБ та Інтернет-телебачення "Твоє місто".

Владика Венедикт відповість на запитання, що таке сповідь, як треба сповідатись, як часто та навіщо. Зараз – час перед Великоднем, багато людей йде до сповіді, й у зв'язку з цим виникають страхи та комплекси. Тому ви матимете можливість порадитись із владикою Венедиктом та задати йому запитання.

"Живі Internet-зустрічі" – це розмови зі священиком або фахівцем у певній галузі, які відбуваються завдяки трансляції їх через інтернет з можливістю наперед поставити онлайн-запитання. На цих зустрічах ми розкриваємо різні теми, що стосуються молодіжного життя у Церкві, тож кожен учасник такої трансляції зможе отримати відповіді також на свої запитання.

Джерело: http://dyvensvit.org