«Живе телебачення» запускає новий мультимедійний проект із Блаженнішим Святославом «ВІДКРИТА ЦЕРКВА»
  • Пон, 25/07/2016 - 18:44

Дорогі друзі, із радістю повідомляємо, що від 23 серпня 2016 року ми розпочинаємо масштабний інтерактивний проект – «ВІДКРИТА ЦЕРКВА»! Це мультимедійна програма, яка транслюватиметься в прямому ефірі у мережі Facebook. Головний її спікер – Глава УГКЦ Блаженніший Святослав.

Щоразу ми порушуватимемо нову й важливу для суспільства тему і з допомогою Блаженнішого Святослава шукатимемо відповіді на виклики часу. Ви почуєте думки експертів, результати найсвіжіших соціологічних досліджень і цікаві факти з життя Глави УГКЦ із перших вуст! «Родзинка» нашої програми – це щирий інтерактивний діалог із глядачем, під час якого кожний охочий може поставити питання Предстоятелю УГКЦ і отримати жадану відповідь – одразу. Тому не проґавте можливості поспілкуватися із Блаженнішим Святославом особисто!

Тема першої програми, яка відбудеться в прямому ефірі на каналі Zhyve.tv у Facebook, – «Патріотизм».

Чим відрізняється патріотизм від націоналізму? Хто такий патріот? Як ми можемо допомогти своїй країні? Ці та інші запитання, як і відповіді на них, ви почуєте 23 серпня із 18:00!

Автори п'яти найкращих запитань отримають відповіді від Глави УГКЦ прямо під час ефіру! А власника запитання, котре набере найбільше «лайків», чекатиме СЮРПРИЗ! Наш кореспондент приїде до вас і ви особисто під час прямого включення поставите своє запитання Блаженнішому Святославу!

Питання до Предстоятеля УГКЦ про патріотизм можна залишати в коментарях під цим постом. Також їх можна надіслати на електронну адресу редакції zhyveproject2016@gmail.com.

Відкривайте мудрість Церкви разом із нами!

zhyve.tv