Зірка фільму «Трансформери» розповів про свою віру в Бога
  • Птн, 14/07/2017 - 19:02

Фільм «Трансформери: Останній лицар» приніс своїм творцям понад 600 мільйонів доларів. Популярність фільму допомогла акторові Ремі Аделіку стати відомим і поділитися своєю особистою історією, пише CNLNews.

В інтерв'ю «Євангельському віснику» Аделік сказав: «Я намагаюся бути світлом, куди б я не пішов. Я намагаюся усвідомлювати, що я несу присутність Бога. Що б не відбувалося навколо мене, я в слухняності Богу. Я намагаюся бути слухняним і перебувати в молитві і читанні Слова Божого. Незалежно від Вашої ситуації, незалежно від того, з якими перешкодами Ви стикаєтеся, довіряйте Богу».

Роль Аделіка у фільмі режисера Майкла Бея - це проривна роль для колишнього солдата військово-морського флоту, який недавно поділився своїм надзвичайним шляхом по вірі.

Ремі розкішно жив в Західній Африці до 5 років, коли помер його батько, і уряд Нігерії захопив активи його сім'ї. Ця втрата врешті-решт змусила його з матір'ю втікати в Нью-Йорк.

Життя була непростим. Ремі згадав: «Ще з юності я завжди хотів контролювати своє життя. Коли мені хотілося чогось, якщо мені доводилося, я готовий був зробити все що завгодно, щоб отримати це ... Мені важко довіряти людям ... Мені важко довіряти будь-кому і будь-чому, крім себе самого».

Ремі зв'язався з поганими компаніями. «Живучи в Бронксі в 90-і роки, я брав участь у деяких досить поганих діях», - сказав він «Євангельського віснику».

«Я крав на роботі, обманював, продавав наркотики, вештався з неправильним натовпом. На той час, коли мені було 19, у мене було багато грошей».

Він безглуздо пропалював роки, поки не відчув, що почув голос Бога, який сказав йому приєднатися до військових. Він також згадав про команду військово-морської еліти, яку він бачив у фільмі Бея.

Він приєднався до військово-морського флоту. Це велика честь, якої удостоєні тільки 15-20 відсотків учнів.

За події 13 років після початку служби Ремі знайшов свою віру і в кінці кінців став молодіжним пастором і мотиваційним оратором.

«Коли Бог щось починає, Він вірний і завершить це, незалежно від того, з якими перешкодами ми стикаємося», - сказав Ремі.

«Протягом всього мого життя Бог показував, що у Нього є план, і Його план кращий, ніж мій план. Бог не може давати нам те, що ми хочемо весь час, але Він дасть нам те, що нам потрібно».

Акторська кар'єра Ремі - ще один натхненний Богом шлях. Він також почав співпрацювати з режисером Майклом Бейєм, чиєю роботою він захоплювався здаля протягом більше 20 років.

Крім роботи на великому екрані, Ремі - чоловік, батько двох дітей, і пристрасний послідовник Христа.