Зірка «Трансформерів» заявив, що став християнином
  • Пон, 22/12/2014 - 21:02

Американський актор Шайа Лабаф заявив, що знайшов Бога під час зйомок фільму про другу світову війну «Лють». Також він стверджує, що актори Бред Пітт і Девід Ейєр посприяли тому, що він вирішив стати християнином.

За словами актора, релігійні переконання Пітта і Ейєра допомогли у пошуках Бога.

«Я знайшов Бога під час зйомок фільму "Лють", і став християнином ... в самому прямому сенсі. Напевно, я можу сказати, що це сталося завдяки молитвам, але були й інші реальні події, завдяки яким я отримав спасіння», - заявив актор.

«Мені допомогли дуже хороші люди. Бред Пітт зіграв величезну роль в цьому. Бред був дуже релігійною і глибоко віруючою людиною, він застосовував Слово Боже в повсякденному житті. Однак він залишив все це, і просто став духовною людиною. А ось актор Девід Ейєр посвячений християнин», - додав він.

У фільмі актор зіграв роль солдата, який завдяки своїй вірі зміг впоратися з оточуючим його насильством у воєнний час.

Варто відзначити, що мати Лабафа - єврейка, а батько виховувався в протестантській родині. Однак батьки розлучилися. Актор раніше заявляв, що він сповідує юдаїзм і вірить, проте він не вірив у Бога на особистому рівні. Також актор лікувався від алкогольної та наркотичної залежності.

Шайа Лабаф відомий за головними ролями у фільмах «Параноя», «Трансформери», «Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепа». У 2008 році він був удостоєний премії BAFTA в номінації «Висхідна зірка».